a-ON

O rază de speranță spre viitor

Terapia prin lumină

Culoarea poate aduce în sufletul fiecăruia bucurie sau tristețe, căldură sau răceală, agitație sau liniște, pace sau ură.

CROMOTERAPIA sau terapia prin culoare, se bazează pe arta utilizării culorilor și a luminii, care nu sunt altceva decât forme de energie cu frecvențe specifice.

CROMOTERAPIA este un tratament naturist care nu este periculos, nu provoacă dependență sau alergii și face posibilă îmbunătățirea calității vieții și a sănătății, fiind folosit ca tratament holistic sau alternativ.

În prezent există mai bine de 200 de afecțiuni care se pot ameliora cu ajutorul cromoterapiei.

Principiul de baza în cromoterapie este – capacitatea de reacționare a organismului la vibrațiile luminoase. Culorile pe care le absorbim, au efect asupra sistemului endocrin și asupra eliberării de hormoni sau a altor substanțe organice specifice profilaxiei / reparării corpului uman.

În cabinetele de cromoterapie, se folosesc lămpi care emit un fascicol luminos de o anumită culoare care ajunge pe suprafata corpului uman, direct pe piele, producând efecte terapeutice.

După un anumit număr de ședințe de expunere la această lumină colorată, efectele sunt surprinzătoare. Expunerea se face, în general, într-un spațiu întunecos iar în anumite cazuri, culoarea se proiectează direct pe zona afectată, anumiți centri energetici sau puncte de acupunctură.

Dispozitivul a-ON, prin modul său de construcție, folosește tocmai acest ultim mod de interferență cu zonele la care se referă terapia.

Timpul de expunere la fiecare culoare, variază între 15 și 30 de minute.