a-ON

O rază de speranță spre viitor

Terapia Rife / Clark

Această terapie are la bază utilizarea unui dispozitiv electric simplu care elimină bacteriile, virușii și paraziți prin aplicarea de câmpuri electromagnetice (pe principiul rezonantei bio) a căror frecvență este în rezonanță cu frecvența acestora.

Inițial, acest generator a fost descoperit de Dr. Rife prin anii 1930. Dintr-un motiv sau altul, descoperirea sa a rămas uitată până când Dr. Hulda Clark din Statele Unite, a publicat lucrarea sa științifică în cartea „ The Cure For All Diseases “, care se bazează pe teoriile puse la punct de Dr. Rife.

Hulda Clark a folosit metode pentru tratarea tuturor bolilor cauzate de viruși și bacterii, cu impulsuri electrice de 9V, afirmând că o cauză a tuturor bolilor, este un fel de infecție cu paraziți. Toate bacteriile, ciupercile, virușii, viermii sunt răspunzători de apariția bolilor.

Chiar și viermii intestinali fiind considerați de către Dr. Hulda Clark drept paraziți.

Totodată medicina a descoperit de mult timp că toate bolile din corpul nostru, cu excepția fracturilor, se datorează virușilor, bacteriilor și paraziților. Aceste microorganisme sunt foarte sensibile la impulsuri electrice care trec prin ele și pot fi omorâte prin tratament, chiar și la tensiuni foarte mici (5,5 V până la 10 V, cu câțiva miliamperi).

Deasemenea, Dr. Hulda Clark afirmă că această metodă este foarte eficientă împotriva tuturor infecțiilor. Chiar dacă este folosită pentru o perioadă scurtă de timp, prin această metodă se mărește tonusul utilizatorului, se normalizează tensiunea arterială, se echilibrează nivelul zahărului din sânge, se stabilizează metabolismul și se elimină toxinele și otrăvurile din organism.