a-ON

O rază de speranță spre viitor

Terapia prin ELF

Această terapie se bazează pe impactul pe care îl au câmpurile electromagnetice în pulsuri de foarte joasă frecvenţă (Extremely Low Frequency), asemănătoare undelor cerebrale, asupra organismului uman.

În afecțiuni medicale dintre cele mai diverse cum ar fi: reumatism cronic şi acut, migrene, insomnie, nevroză, dureri articulare, artrită, osteoporoză, fracturi osoase, afecţiuni cardiovasculare, circulaţie sanguină deficitară, disfuncţii sexuale, afecţiuni ginecologice, incapacitate de concentrare, disconfort meteo, afecţiuni respiratorii, astm, tulburări endocrino-metabolice, diabet, patogenia oncologică, etc. s-au observat ameliorări care surprind prin rapiditate şi eficienţă.

Zborurile cosmice din secolul XX au adus informaţii noi. Atunci când omul este prea mult timp despărţit de Pământ (de exemplu mai mult de 2 săptămâni într-o staţie orbitală) se îmbolnăveşte. Pentru acest ”rău de cosmos” este responsabilă şi lipsa radiaţiei Schumann în interiorul navelor spaţiale, radiație caracteristică mediului electromagnetic terestru.

Frecvența Schumann este realizată prin efectul de cavitate electromagnetică generat de ionosferă şi globul terestru. Privită din punct de vedere fizic, radiaţia Schumann este o undă electromagnetică staţionară cu lungimea de undă egală cu circumferinţa Pământului.

Frecvenţă maximului de intensitate al acestei radiaţii este de 7,83 Hz, care coincide cu nivelul minim al domeniului undelor cerebrale alpha din perioadele de somn sau veghe. La această frecvență se adaugă și acțiunea armonicelor acesteia.

Ea ajută alături de emisia cerebrală, la recuperarea şi menţinerea stării energetice a organismelor biologice, prin efectele pe care le are la nivel celular.

Este o observaţie comună că, după o zi de muncă, un somn bun ne remontează. Cu cât acesta este mai liniştit cu atât dimineaţa ne simţim mai proaspeţi. Lipsa somnului ne face să ne pierdem concentrarea, puterea de analiză, vigoarea fizică. Dacă suntem privaţi de perioadele de somn profund mai mult de o săptămână, acest lucru poate deveni fatal ducând la o dezorganizare a corpului biologic ce sfârşeşte prin întreruperea funcţiilor sale de bază.

Toate acestea ne fac să înţelegem cât de importante sunt, pentru starea noastră de sănătate, undele cerebrale, sau mai precis undele electromagnetice de foarte joasă frecvenţă cu domeniul între 0,5 si 12 Hz.

Dacă la nivelul corpului informaţional (denumit astral, eteric, subtil, etc.), starea chakrelor nu este alterabilă (motivul fiind probabilitatea de interacţie extrem de redusă la nivel neutrinic comparativ cu interacţia electromagnetică), în schimb, în corpul fizic biologic, dea lungul vieţii apare o diminuare a caracteristicilor acestor zone. Aceasta se întâmplă din cauza agresiunilor zilnice la care corpul fizic este supus (curenţi de aer într-o încăpere sau maşină, insolaţie, hrană, lovituri, emoţii, zgomote puternice, cămpuri electromagnetice poluante tip ecran TV, telefon mobil, calculator, etc.) dar şi datorită micşorării cantitative şi calitative a fluxului undelor cerebrale emise în perioadele de somn odată cu înaintarea în vârstă, lucru ce face ca procesul de recuplare din timpul somnului să aibă parametrii din ce în ce mai slabi.

Având în vedere aceste considerente, utilizarea dispozitivelor a-ON se constituie drept o sursă de compensare a carențelor de energii de foarte joasă frecvență, armonizând sub aspect energetic strucrura subtilă a corpului uman.