a-ON

O rază de speranță spre viitor

Terapia prin biorezonanță

Organismul uman este un sistem complex de energie și vibrații care poate atinge echilibrul și armonia perfectă, lucru reflectat corespunzator în starea noastră generală de sănătate și de vitalitate. Corpul nostru poate fi armonizat și regenerat la nivel celular utilizând terapia prin biorezonanță.

Biorezonanța, homeopatia și celelalte metode terapeutice ale medicinei energetice acționează la nivelul materiei subtile care înconjoară corpul fizic, acționând în mod indirect asupra nivelului organic.

Terapia prin biorezonanță poate fi posibilă datorită determinării caracteristicilor și parametrilor activităților magnetice care preced anumite acțiuni fiziologice ale țesuturilor și organelor.

Biorezonanța utilizează sistemul propriu de control și bio-comunicare al organismului cu scopul de a-i spori capacitatea de menținere a sănătății și de autovindecare.

Fiecare celulă vie din organismul uman generează un câmp electromagnetic, acesta reprezentând una din modalitățile în care celulele comunică între ele pentru a iniția și regla diferite procese fiziologice.

Factori cum sunt: poluarea, toxinele, dieta săracă și nutriția deficitară, lipsa de exerciții, stres, deshidratare, prelungirea timpului de lucru și lipsa de somn au un impact negativ asupra sistemului nostru energetic, ne storc de energie și dezechilibrează distribuția energiei organismului.

Terapia prin biorezonanță eliberează organismul de blocajele energetice produse de acești factori și ajută la restabilirea unei circulații optime a energiei și a informației la nivel de organe și sisteme.