a-ON

O rază de speranță spre viitor

Considerații generale asupra Dispozitivelor a-ON D200 – D600

Considerente generale

a-ON standard D200 și a-ON nano D300 sunt dispozitive destinate uzului casnic.

Trebuie remarcat faptul că toate dispozitivele a-ON sunt independente de folosirea rețelei electrice în timpul efectuării procedurilor, fiind alimentate de la un acumulator plasat în interiorul carcasei, acest lucru făcând imposibilă electrocutarea utilizatorului în timpul derulării sesiunilor. În acest fel se exclude o posibilă defecțiune a sursei de alimentare care să afecteze utilizatorul. De remarcat este și faptul că softul dispozitivelor blochează utilizarea dispozitivului pe perioada în care acesta este cuplat la rețeaua electrică pentru reîncărcare.

Difuzorul încorporat este prevăzut, prin soft, cu posibilitatea ca utilizatorul să își poată regla singur intensitatea volumului sonor, astfel încât să nu se creeze discomfort sonor pe timpul utilizării dispozitivului. Intensitatea maximă a sunetului este de 30 dB.

Sursa de lumină este asigurată de un led RGB de 3W, dar din teste a rezultat că este suficientă o putere de 1W, ceea ce înseamnă că pentru fiecare culoare avem o intensitate luminoasă după cum urmează: R=15 lm (roșu), G=20 lm (verde), B=5 lm (albastru), deci un total maxim de 40 lm (date de catalog).

Între sursa de lumină și utilizator se află amplasat un ecran mat care are rolul de a difuza unda luminoasă, pe de o parte, iar pe de alta se comportă ca un ecran de protecție pentru cazul în care accidental, utilizatorul ar privi în sursa de lumină timp îndelungat.

Puterea semnalului electric emis este de ordinul a 1W în impulsuri (generare de câmp electromagnetic), fapt care nu produce organismului un stress energetic prin contactul cu dispozitivul.

În miez (antenă) semnalul este de 0.025 T. = 250 Gauss. În exterior scade cu distanța, astfel că la o distanță de 10 cm este de 50 Gauss, în timp ce la o distanță de 20 cm, valoarea scade la 10 Gauss.

E demn de remarcat faptul că în acest moment există pe piață o sumedenie de dispozitive care folosesc tehnicile pe care le folosesc dispozitivele a-ON (vezi Anexa 1 – Dispozitive similare existente pe piața de specialitate).

Dispozitivul nu se aplică direct pe suprafața pielii utilizatorului, astfel că nu există posibilitatea de contaminare sau transmitere de boli de piele.

a-ON puls D400 este un dispozitiv bazat pe principiile pe care Dr. Rife și-a construit teoria referitoare la aportul microorganismelor în apariția și proliferarea bolilor.

Dr. Rife a descoperit că putea utiliza ”Raza fasciculară” (un câmp electromagnetic) asupra oamenilor infectaţi cu o anume bacterie şi că se pot astfel ameliora anumite boli

infecţioase. Rife putea distruge bacteriile obişnuite, putea vindeca infecţiile cronice, folosind pur si simplu numai principiul rezonanţei vibratorii.

Organizaţiile medicale internaţionale au arătat că principala problemă de sănătate din lume o reprezintă numărul mare al microorganismelor care se găsesc în corpul uman, microorganisme care se ploriferează în mod haotic la un moment dat, dacă sunt îndeplinite anumite condiții. Organismele parazite (viruşi, bacterii, ciuperci, viermi, etc) sunt prezente permanent în corpul uman, neafectând starea de sănătate, vitalitate şi armonie la nivelul corpului fizic, dar în momentul în care ies de sub control chiar dacă nu se manifestă direct sub forma evidentă a unei boli în faza incipientă, aceștia vor conduce la apariția unei boli vizibile în plan fizic.

Proliferarea necontrolată a acestor paraziţi ai corpului fizic se datorește, în general, datorită unor factori multiplii: igienă necorespunzătoare, alimentaţie deficitară în elemente naturale pure, consumul exagerat al alimentelor cu un conţinut ridicat de chimicale, odihnă şi hrană insuficientă, condiţii de stress, poluarea electromagnetică, a apei şi a aerului etc.

Cum majoritatea oamenilor din ziua de azi sunt expuşi la aceşti factori, unii oameni de ştiinţă şi-au focalizat cercetările în scopul găsirii unor mijloace eficiente de combatere şi

înlăturare a acestor paraziţi. Astfel au apărut o serie de dispozitive foarte eficiente care se bazează pe utilizarea unor curenţi electrici sau a unor pulsuri magnetice de o anumită intensitate şi frecvenţă ce traversează corpul fizic, purificându-l de paraziţi şi toxine, fără să afecteze absolut deloc ţesuturile corporale.

Datorită frecvenţei înalte şi a voltajului scăzut al semnalului care este folosit, dispozitivul D400 nu prezintă nici un pericol pentru organism. Un astfel de dispozitiv a fost aprobat, de exemplu, de autorităţile medicale din Canada.

Principiul de funcţionare al D400 se bazează pe “distrugerea” microorganismelor prin acordarea dispozitivului pe o frecvenţă electrică specifică acestora.

Electrorezonatorul antipatogen D400 elimină paraziţii din corp, datorită trecerii unui curent electric slab prin aceștia. Curentul electric traversează suprafaţa ţesutului muscular şi organele interne pe anumite trasee de rezistivitate scăzută. Parametrii acestui curent fiind: 4 – 5V şi frecvenţa de cca 30.000 hz.

Efecte deosebite s-au remarcat în tratarea afecţiunilor cu suport viral la copii. Datorită receptivităţii lor ridicate, copiii se îmbolnăvesc uşor, dar şi răspunsul lor la tratamentul cu ajutorul dispozitivului a-ON D400 este rapid.

a-ON dent D500 este un dispozitiv care este destinat în special în scop de a fi utilizat de către persoane fizice cărora medicul stomatolog le-a pus un diagnostic de paradontoză (paradontoza este o boală datorată bacteriilor care se găsesc în exces în cavitatea  bucală), ca tratament adjuvant, alături de tratamentul recomandat de medicul stomatolog.

Acest dispozitiv este destinat și cabinetelor de stomatologie fiind folosit în terapia infecțiilor gingivale și nu numai.

Cu ajutorul terapiei de restabilire a câmpului magnetic optim, țesuturile de susținere a dinților vor fi regenerate printr-un mecanism natural și atraumatic.

a-ON care D600 este destinat în principal saloanelor cosmetice, dar și uzului casnic. Multe tratamente cosmetice necesită un timp relativ lung ce crează o stare de discomfort clientelor. D600 asigură o relaxare, reducând stresul generat de durata tratamentului cosmetic. Difuzorul bluetooth se poate plasa în preajma clientei, fără a crea discomfort celorlalte cliente.