a-ON

O rază de speranță spre viitor

Dispozitiv a-ON puls D400

Dispozitivul este un generator de frecvență dreptunghiulară utilizat pentru electroterapie.

Este conceput după cercetările Dr. Hulda Clark și a colectivului său.

Generatorul folosește câmpuri electrice pe principiul biorezonanței, pentru a ucide bacteriile nocive, virușii și paraziții.

Acest dispozitiv poate fi destinat utilizatorilor privați.

Pachetul Dispozitiv a-ON D400 este compus din:

  • D400 – aparatul a-ON
  • A100 – încărcătorul pentru bateria reîncărcabilă
  • Electrozi speciali de terapie

Acest dispozitiv este destinat cabinetelor de terapie alternativă pentru sesiunile de combatere a paraziților generatori de diverse afecțiuni, dar și utilizatorilor privați.

Aplicabilitate

Se aplică oricăror dezechilibre energetice, precum și tuturor tipurilor de relaxare, ne având contraindicații, cu excepția celor menționate la punctul ”contraindicații”.

Deasemenea ajută la prevenirea și lupta împotriva bolilor de plămâni, prostata, psoriazis, răceli, micoze, depresii, oboseală cronică, reumatism, alergie, migrene etc.

Riscuri

Dispozitivul a-ON puls D400 nu prezintă riscuri în utilizare, datorită parametrilor foarte reduși de creare de câmpuri electromagnetice.

Contraindicații

Nu se recomandă folosirea dispozitivului dacă purtați pacemaker, dispozitiv auditiv, sau alte stimulatoare electronice. De asemenea nu se recomandă gravidelor.

Pe toată durata folosirii dispozitivului a-ON D400, nu se întrerupe / modifică medicația alopată decât cu avizul medicului curant.