a-ON

O rază de speranță spre viitor

Dispozitiv a-ON care D600

Acest dispozitiv este destinat în primul rând cabinetelor cosmetice și saloanelor de înfrumusețare.

Dispozitivul a-ON care D600 este un dispozitiv care combină simultan 4 terapii.

• Chromoterapia

• Sonoterapia

• Biorezonanța

• ELF (Extremely Low Frequency)

Acesta este un dispozitiv mobil destinat armonizării și  echilibrării sistemului energetic uman. Este independent de orice sursă de tensiune alternativă. Prin faptul că utilizatoru nu are posibilitatea de a ”manipula” structura unei sesiuni, se elimină riscul de a se folosi greșit dispozitivul.

Pachetul Dispozitiv a-ON Standard D200 este compus din:

  • D600 – aparatul a-ON
  • A100 – încărcătorul pentru bateria reîncărcabilă
  • P000 – card a-ON demo (relaxare generală)
  • G000 – Ghid de utilizare card a-ON demo
  • Difuzor extern

Acest dispozitiv se adresează atât persoanelor fizice cât și cabinetelor de cosmetică și s, independent de specificul lor.

D600 este un dispozitiv profesional care îmbină efectele benefice ale frecvențelor ELF (Extra-Low Frequency) cu cele de biorezonanță, frecvențe care împreună cu efectele chromoterapiei și sonoterapiei conduc la ameliorarea și chiar vindecarea anumitor afecțiuni.

Aplicabilitate

Se aplică oricăror dezechilibre energetice, precum și tuturor tipurilor de relaxare, neavând contraindicații, cu excepția celor menționate la punctul ”contraindicații”.

Riscuri

Dispozitivul a-ON nu prezintă riscuri în utilizare, datorită parametrilor foarte reduși ai câmpurilor electromagnetice generate, precum și a undelor de lumină și sonore.

Contraindicații

Nu se recomandă utilizarea dispozitivului persoanelor care au implantate: pacemaker, dispozitiv auditiv, sau alte stimulatoare electronice. De asemenea nu se recomandă gravidelor.

Pe toată durata folosirii dispozitivului a-ON D600, nu se întrerupe / modifică medicația alopată decât cu avizul medicului curant.

Pe toată durata folosirii dispozitivului a-ON D600, nu se întrerupe / modifică medicația

alopată decât cu avizul medicului curant.

Trebuie remarcat faptul că: folosirea dispozitivului D600 nu contravine prescripțiilor medicului curant, eventualele modificări de doze sau medicație, se face NUMAI de către medicul curant.