a-ON

O rază de speranță spre viitor

Dispozitiv a-ON dent D500

Dispozitivul a-ON D500 este un generator de impulsuri magnetice de frecvență foarte

joasă. Poate genera impulsuri magnetice foarte scurte sau impulsuri magnetice cu factor de umplere de 50%. Acest dispozitiv este destinat în principal cabinetelor stomatologice,

dar și a utilizatorilor privați. Datorită formei speciale a antenei exterioare, dispozitivul este un important adjuvant în tratarea paradontozelor.

Pachetul Dispozitiv a-ON D500 este compus din:

  • D500 – aparatul a-ON
  • A100 – încărcătorul pentru bateria reîncărcabilă
  • G000 – Ghid de utilizare card a-ON demo
  • Electrozi speciali de terapie

Acest dispozitiv este destinat cabinetelor de stomatologie care doresc să asigure pacienților un mediu de relaxare în timpul tratamentelor dentare.

De remarcat este faptul că atât frecvențele ELF și cele de biorezonanță, împreună cu chromoterapia și sonoterapia sunt factori care diminuează considerabil ”teama”, discomfortul și fobiile ce pot apărea în fața ”scaunului stomatologic”.

Și nu în ultimul rând, acest complex de factori benefici, induc pacientului o stare de bine, diminuând considerabil efectul eventualelor dureri, instalând o stare de relaxare prin stimularea producerii de endorfine.

Aplicabilitate

Dispozitivul e destinat în special cabinetelor de stomatologie ca adjuvant în tratarea

paradontozei.

Se aplică deasemenea oricăror dezechilibre energetice, precum și tuturor tipurilor de relaxare, ne având contraindicații, cu excepția celor menționate la punctul ”contraindicații”.

Riscuri

Dispozitivul a-ON nu prezintă riscuri în utilizare, datorită parametrilor foarte reduși de creare de câmpuri electromagnetice.

Contraindicații

Nu se recomandă folosirea dispozitivului persoanelor care au implantat pacemaker, dispozitiv auditiv, sau alte stimulatoare electronice. De asemenea nu se recomandă gravidelor.

Pe toată durata folosirii dispozitivului a-ON, nu se întrerupe / modifică medicația alopată decât cu avizul medicului curant.