a-ON

O rază de speranță spre viitor

Ce este ”apa vie”?

Orice structură care ne înconjoară e purtătoare de informație – are deci memorie: o memorie văzută (forma structurii) și o memorie nevăzută (vibrația energetică a structurii).

Apa, la rândul ei, este o structură fără de care nu poate exista viață, fiind de fapt o formă de energie condensată, ce memorează toată calea care a străbătut-o pe pământ.

Apa memorează și energia care i-a fost transmisă chiar și de rugina din țevile prin care trece. Apa memorează proprietățile straturilor de pamint prin care trece. Apa memorează absolut orice stare și eveniment prin care trece sau la care asistă. Memoria apei se păstrează în timp.

Să ne reamintim că apa sființită, păstrată timp îndelungat, nu își modifică nici mirosul și nici gustul.

Dar ce este apa sființită? Apa sființită nu este altceva decât o apă obișnuită care a fost energetizată prin facerea semnului crucii peste ea, la care se adaugă incantații sub formă de rugăciuni speciale, purtătoare de energie. Semnul crucii este un simbol pelasg (împrumutat de creștinism) ce simbolizează unitatea Universului.

Derivată din roata solară, crucea cu patru brațe egale este emblema triunghiului luminii. Semnul celor patru puncte cum îl numea un mare preot al lui Zamolxe. Este un semn al tuturor punctelor cardinale, al totalității și unității, al logosului creator, al centrului universului, dar și al nemărginirii.

În istoria Dacilor crucea exista cu multe mii de ani înaintea creștinismului, ea însemnând cerul și pământul, răsăritul și apusul, viața și moastea, centrul acesteia fiind centrul universului, Soarele, pe care Dacii îl adorau.

Având aceste elemente, putem crea o apă vie prin simpla ”îmbibare” a sa cu o energie benefică pentru noi.

a-ON dă această posibilitate.

La achiziționarea unui aparat, în pechet se livrează gratuit și un card de relazare și echilibrare energetică.

Acest card conține toate frecvențele, culorile și sunetele specifice fiecărei chakre în parte, precum și frecvența de rezonanță Schumann, frecvența de rezonanță a pământului.

Luați o sticlă de 1 l, albă, umpleți-o cu apă DE LA CHIUVETĂ, și plasați-o în dreptul orificiului circular al aparatului. Încărcați programul de relaxare și lăsați-l să ruleze. După 60 min., veți avea ”apă vie”, din care ar trebui să beți 4 căni zilnic. … Rezultatul va fi spectaculos.

Succes.